Köpvillkor:
Följande köpvillkor gäller för försäljning av jakt & fritidsartiklar och annan lös egendom (nedan kallade produkterna) av Starkagentur, organisationsnummer 556843–3329, om inte annat särskilt överenskommits skriftligt mellan respektive kund (nedan kallad kunden) och Starkagentur. Vid försäljning till konsument tillämpar Starkagentur de tvingande regler som följer av tillämplig lagstiftning. Starkagenturs nätbutik (www.starkofsweden.com) kallas nedan Stark Agentur

Allmänt
Starkagentur säljer jakt och fritidsartiklar via internet till privatpersoner i Sverige. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år samt ha en giltig svensk ID-handling för paketförsändelser. Om du är under 18 år behöver du ha fått samtycke till ditt inköp från din vårdnadshavare. Produkterna som vi säljer kan användas i Sverige och de har en svensk manual eller bruksanvisning när produkten så kräver det, antingen i fysisk eller digital form. 

Beställning
Beställning görs på vår hemsida starkofsweden.com om du har frågor kring hur du beställer är du välkommen att ringa kundservice på 0730-354180 eller skicka ett mejl till(www.caroline@starkagentur.se 
Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att dina personuppgifter registreras i vårt kundregister. Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit. Vid eventuella felaktigheter i t.ex. angivande av pris, lagerdifferenser, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering får du självklart välja att avboka din order utan kostnad.

Betalning
I kassan kan du välja mellan betalsätten faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning & WyWallet
Alla betalningssätt hanteras av Payson
Stark Agentur garanterar att de betalningsalternativ som erbjuds på Starkofsweden.com är säkra. Starkagentur erbjuder en säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med Payson. Vid betalning med kort skickas kunden vidare till en säker sida där kunden tryggt kan fylla i sina kortuppgifter och genomföra betalningen. Starkagentur hanterar aldrig kundens kortuppgifter. Kunden kan endast handla med kort utställda inom Norden.
Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Fraktkostnad tillkommer med 59kr

Personuppgifter
I samband med din registrering och/eller beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig.
 Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. 

Detta är en exempeltext för att visa hur det kan se ut. Du kan själv ändra denna text.